Dansk Squash Portal

Whitesport - Din Adgang til Dunlop Kvalitet og Dansk Squash Fordelene

Vi er utroligt glade for vores partnerskab med Dansk Squash og Dunlop, hvor vi kan tilbyde eksklusive priser på udvalgte produkter til klubmedlemmerne!

Vi inviterer alle danske squashklubber til at drage fordel af vores unikke klubportal, hvor I har fuld kontrol over sammensætningen af jeres eget udvalg og kan nyde godt af de fordelagtige priser, som Dansk Squash har forhandlet. Med denne portal kan I, i samarbejde skabe det ideelle sortiment, der passer til jeres klub, og jeres medlemmer kan nemt bestille deres officielle klubdragter og erhverve nyt udstyr individuelt. Dette betyder, at hele bestillings- og betalingsprocessen foregår direkte mellem medlemmerne og Whitesport, hvilket gør det enklere og mere overskueligt for klubbens frivillige. Hvert medlem har friheden til at bestille klubtøj, bolde og andet udstyr når som helst. Lad os sammen forbedre squashoplevelsen for jeres klubmedlemmer!"

Events

Vi vil i løbet af samarbejdet afholde forskellige events i samarbejde med HIK, Head og Whitesport, hvor alle medlemmer er inviteret til at deltage

Rådgivning

Vores passion for tennis og tætte dialog med trænerne
og ansatte i klubben gør, at vi altid er klar til at rådgive om nye produkter og tilbehør, så du kan få mest muligt ud af dit tennisudstyr.

Fordele

Whitesport er en stolt sponsor af HIK og glade for vores samarbejde. Vi tilbyder HIK medlemmerne ekstra fordele og en førsteklasses oplevelse, hvor kvalitetsudstyr og god service er i fokus. Vi ser frem til at servicere alle medlemmer og være en aktiv medspiller for HIK i samarbejde med HEAD.

Tilfredse medlemmer

For os er tilfredse medlemmer vores største priortet.

Altid i gavehumør

Kom ned i butikken eller køb online. Vi er altid i gavehumør når medlemmer fra HIK handler.

Vi står klar til at rådgive

Vi står altd klar på telefonen eller mail til at rådgive medlemmer bedst muligt om alt indenfor tennis.

Ønsker din klub jeres egen portal?

Vi står altid til rådighed for at besvare spørgsmål om vores tjenester og samarbejdsmuligheder. Ønsker din klub at have sin egen portal, hvor I kan tilbyde medlemmerne en unik oplevelse, inklusive klubdragter og andre specialtilbud? Lad os samarbejde og gøre det til virkelighed