Tennis

Få custom made din tennisketcher så den matcher præcis din spillestil

custommade tennisketcher

96% af spillerne på Touren får specielt tilpasset deres ketcher-rammer.

White Sport kan nu tilbyde den absolut bedste Custom-made service, uanset om du er motionist eller garvet spiller, da vi har den bedste Tuningmaskine på markedet.

Alle spillere har deres egen stil og behov for evt. anderledes  specifikationer som kan tilpasses deres rammer end det ketcheren er født med. Det kan være ganske små justeringer på vægt og balance, som optimerer dit spil.

Custommade ketcher-rammer bliver også betegnet som "Pro-Stock stel".

For spillere udenfor touren er disse umulige at skaffe, da de er tilpasset de specifikke spillere.

Men disse Tour-spillere har "detail-versionen" af ketchere som vi har fra de forskellige leverandørerne, og som herefter bliver udsmykket, tunet og custommade specielt til den enkeltes behov. Iøvrigt laves de fleste ketcher modeller i flere versioner, de tungere modeller er for Prospillere og de lettere modeller for motionister og begyndere. Men uanset ketchernes vægt, stivhed, flex mm. ser de umiddelbart ens ud i ketcherens udtryk.

Vi har igennem de sidste par år, nørdet og serviceret spillere med custommades af deres ketchere, og jo mere vi har nørdet og arbejdet med dette område, jo mere kan vi se at dette bør være allemandseje, da vi kan se kundernes glæde og tilfredshed når deres ketchere er tilpasset og justeret, så har de fået en større spilleglæde. F.eks. en lav total vægt, men tung svingvægt - Giver en anderledens balance og mere energi ud i bolden. En stiv ramme genererer mere kraft og en blødere ramme mere kontrol og følelse. De fleste professionelle foretrækker den blødere flex som for de fleste er nemmere at spille med.

Selvom du ikke Hedder Holger Rune, Rafael Nadal, Novak Djokovic eller Iga Swiatek vil du stadig kunne få enorm meget glæde ud af at dine rammer er specielt tunet til netop dit individuelle spil - Dit udstyr skal stadig være så optimalt som muligt så din ketcher/ketchere kan præstere 100% hver gang du spiller en kamp.

Mange tennisspillere har oftest flere af den samme ketcher, for hvis uheldet er ude, og du risikerer at springe dine strenge, så er det vigtigt at have samme ketcher med nøjagtig samme specifikationer og vægt, så man stadig kan vinde kampen.

Vidste du godt, at selvom du for eksempel har købt flere ens ketchere så er der en mindre forskel i balance, stivhed og totalvægt, uanset der står de samme specifikationer på rammen på alle ketchere, da anderkendte mærker som Wilson, Dunlop, Babolat og Head i produktionsleddet må acceptere få grams korrektioner, dette står også på ketcher rammerne. Det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med, 

Vores tuningsmaskine og ekspertise sikrer dig, at dine ketchere bliver totalt ens og målrettet netop dig og din spillestil - ligesom de professionelle gør.

Generelt strenger tennisspillere ikke deres ketchere op ofte nok. Strengene bliver efterhånden lidt døde, da spændingen (elasticiteten) bliver strukket og ikke kan trække sig sammen igen.  Dette kan vi let checke for dig.

Vi kan hjælpe dig med følgende :

1.   Måle Stifness

2.   Matche/linke dine ketchere så alle bliver fuldkommen ens

3.   Måle din nuværende svingvægt - og ændre denne svingvægt

4.   Måle din nuværende balance og optimere denne

5.   Måle din nuværende totalvægt - matche og/eller ændre denne

6.   Måle din nuværende spænding og hårdhed på opstrengning - matche dig med korrekt valg af streng samt hårdhed.

Ved hjælp af vores nørderi og ekspertise kan vi nemt hjælpe dig igennem processen og få dine ketchere til at blive nøjagtig ens. 

Med hjælp af bly, silikone og et lædergreb(i de fleste tilfælde). Med disse metoder sikrer og tilpasser vi vægten, balancen og svingvægten (hvor tung ketcheren føles at svinge), og dette ændrer rammens følelse totalt. - Gør som de professionelle og sikre dig, at dit udstyr er det rigtige og mest optimale.

Hvad gør du herfra? 

Kontakt os - Vi hjælper gerne folk fra nær og fjern. Alternativt kan jeres ketchere sendes til os. Du er altid velkommen til at kontakte os for en nærmere udbydelse eller snak omkinrin

 1. Overvej hvad du specifikt søger eller ønsker af hjælp? 
 2. Har du flere ketchere af samme model? - Så vil vi vædde med at der helt sikkert er en af dem du bedre kan lide fremfor de andre. (Dermed kan du selv konstatere at der er forskel) Fortæl os hvilken af dem du spiller bedst med, og vi matcher de andre til præcision. 
 3. Fortæl os om lidt om din spillestil - Så vi kan sikre os at din tuning bliver nøjagtig og optimal i specifikationer, og dermed unik til dig.
 4. Tunning/optimering tager alt efter tralvhed 1-3 dage. 

  Kontakt os - Vi hjælper gerne folk fra nær og fjern. Alternativt kan dine ketchere sendes til os. Du er altid velkommen til at kontakte os for en nærmere udbydelse eller snak omkring dine ketchere

   

  Læs næste

  Hvilken type tennisstreng skal jeg vælge?

  Efterlad en kommentar

  Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.